De sårbare børn – nu også videnskabeligt dokumenteret

En amerikansk undersøgelse, offentliggjort i september 2017 viste for første gang, at forskere har været i stand se ændringer i neurale strukturer i specifikke områder af hjernen hos personer, der havde været udsat for misbrug i barndommen. Forskerne mener, at disse ændringer kan medvirke til udviklingen af depressive sygdomme og selvmordstanker. KILDE

Dette mønster er så eksemplificeret i en artikel i New York Times 15. oktober 2017 hvor en far – der lever i kriminalitet og stofmisbrug – har videreført misbruget fra sine forældre til sine egne børn. Et billede på hvad der sker i samfund, der ikke har fokus på børns trivsel. KILDE

(18.10.2017) Her kommer så henvisning til australske forskeres viden om hvad tidlige overgreb på børn kan medføre på langt sigt. En opremsning af de samme forfærdelige konsekvenser som ses i studiet ovenfor. KILDE

Vores egne politikere er i gang med et eksperiment som sikkert vil kunne medføre samme mønster, hvis ikke der ændres på indstillingen til ressourceforbruget i den tidlige barndom.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.